70139608_118728689506195_867087523496801

Hallo

Wij zijn Just Cotton

"Kan je nog wat van dat mooie haakgaren meenemen?" Was altijd de vraag wanneer we weer eens naar Nederland vlogen.

Zo zijn we begonnen; eerst voor moeders, daarna haar vriendinnen, later nog de buren en voordat we het wisten hadden we niet genoeg ruimte voor kleding in onze koffers omdat deze vol zaten met haakkatoen!

Ramona en Walid, wij zijn Just Cotton. Nadat wij elkaar in het midden Oosten ontmoet hebben tijdens werk zijn we inmiddels getrouwd, terug in Nederland en niet meer bij elkaar weg te slaan. 

Na in 2018 heel klein begonnen te zijn, hebben we inmiddels een grote klantenkring, een aantal geselecteerde retailers waar onze collecties puur Egyptisch haakgaren te vinden zijn en hebben we 4 mooie collecties met heel veel kleuren. Sinds kort is alles zelfs Oeko Tex gecertificeerd!

Importeren doen we al lang niet meer in onze koffers; Ons katoen wordt langs de Nijl geoogst en het garen wordt voor ons op bestelling gesponnen en gekleurd op steenworp afstand van de bekende piramides van Giza. 

Doordat wij zelf de kwaliteit van ons product kunnen bepalen durven wij met zekerheid te zeggen dat je tevreden zal zijn met je aankoop. 

Heb je toch nog vragen over onze producten, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.